Te-nsori cu mine, bro’?

Nu va speriati, ca nu am cerut pe nimeni in casatorie!… Inca!!

Yassine a facut propunerea pentru casatorie vecinului si prietenului sau Fred. Si… sa nu care cumva sa judecati prea aspru acum, caci este vorba doar de o casatorie de convenienta.

 

Yassine (Tarek Boudali) este un tanar din Maroc care vine la studii in Franta. Dupa o noapte de betie, acesta nu se prezinta la examen si ca urmare viza ii este anulata. Urmeaza sa fie deportat. Insa Yassine ramane in Franta si munceste la negru, pana intr-o zi cand… sa spunem ca norocul ii surade si isi gaseste jobul ideal. Ba mai mult, gaseste si modalitatea prin care poate obtine viza si drept de munca: formand un cuplu gay cu vecinul sau Fred (Philippe Lacheau) si casatorindu-se cu acesta. Cum reactioneaza Lisa (Charlotte Gabris), prietena lui Fred? Cum ar reactiona orice femeie normala, care isi doreste un viitor alaturi de barbatul de langa ea. Nimic deosebit, nimic exagerat, dar suficient de amuzant. Extrem de convingator Philippe Lacheau in rolul sau de gay, mi-a placut foarte mult. De asemenea, Tarek Boudali a reusit sa ma impresioneze cu povestea sa, iar pe alocuri chiar sa ma emotioneze.

Revenind la poveste, sa stiti ca lucrurile nu sunt atat de simple. Inspectorul Dussart (Philippe Duquesne) ar face orice pentru a demonstra ca aceasta casatorie este una de convenienta. Daca reuseste sau nu, ramane sa aflati voi. Credeti-ma pe cuvant, merita vazuta aceasta comedie la cinema. Eu imi doresc chiar sa o revad, asa mult mi-a placut.

 

Te-nsori cu mine, bro’? (Épouse-moi mon pote) este o comedie proaspata si intensa, plina de energie si de glume amuzante. Iar daca esti atent si nu cauti doar sa te amuzi sau sa te relaxezi dupa o zi grea, poti sa descoperi o poveste sensibila si reala despre statutul de imigrant.

 

Te insori cu mine, bro’?

Regia: Tarek Boudali

Cu: Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Charlotte Gabris, Philippe Duquesne

In cinematografele din Romania filmul este distribuit de Ro Image 2000.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *