Un nou bistro cozy in oras

Pio Bistro este un bistro prietenos cu o bucatarie urbana, preparate cu ingrediente fresh, mancaruri si bauturi homemade, a fost infiintat la finalul anului 2017 de catre un grup de prieteni pasionati de bucatarie si calatorii.

Salmon Gravlax
Salmon Gravlax

Pio Bistro este locul potrivit pentru o cafea si o gustare sau pentru un pahar de vin si un preparat simplu alaturi. Pio Bistro e genul de loc in care meniul nu e deloc simandicos, decorul este minimalist si atmosfera cozy. Fix genul de loc in care sa te opresti cu un prieten la o conversatie sau sa depanati amintiri cu gasca. Ori poate locul in care sa planuiti o noua aventura, o noua calatorie. Da, da, cu siguranta acesta o sa fie locul in care voi sta la povesti cu prietenii si vom alege o noua destinatie pentru o noua experienta frumoasa. Pentru ca este un loc linistit si decorat simplu, exact cat trebuie ca sa te inspire, dar sa nu te influenteze in decizia pe care o aveti de luat. 

Pio Bistro se deschide pe 15 ianuarie, pe Puţul lui Zamfir 2. Cea mai mare parte a ingredientelor sunt aduse de la fermele din jurul Bucureștiului. Meniul se va schimba in functie de sezon, avand in vedere ca se folosesc doar ingrediente proaspete. Tehnica de gatit este sous-vide, bucataria este urbana, openkitchen, locatie cu alura fresh, tinereasca.

Meze Trio
Meze Trio

Pio Bistro Dinner Menu

Soup
Celery- Green Apple Soup

Cold Appetizers
Meze Trio
Salmon Gravlax
Beef Tartar

Hot Appetizers
Nachos
Chicken Lollypops
Seabass Bagel

Salads
Evergreen Salad
Roast Beef Tartar

Sandwiches
Chicken Curry Wrap
Roast Beef Sandwich
Philly Steak Sandwich

Main Course
Veggie Pasta
Tenderlion Sous Vide
King Chicken Sous Vide
Beef Ribs Sous Vide

Desserts
Flourless Carrot Cake
Flourless Chocolate
Crème Brulee
Classic Profiteroles

Seabass Bagel
Seabass Bagel

Adresa: Puţul lui Zamfir 2
Rezervari: 0799 436 023

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *