Fratia hotilor

Fratia hotilor (Den of thieves)

Regia: Christian Gudegast

Cu: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte, Kaiwi Lyman-Mersereau

Distribuit de: Vertical Entertainment

Fratia hotilor este un film surprinzator de captivant care sigur va va tine cu sufletul la gura, asa cum m-a tinut si pe mine. La baza filmului sta planul maret de a jefui banca nationala din Los Angeles si de a sustrage o suma fabuloasa de bani, inainte ca acesti bani sa fie scosi din uz. Un plan maret, dar si foarte indraznet, bine pus la punct prin ani de munca si colectare de date.

Cateodata ma minunez de bogata imaginatie a scenaristilor, a regizorilor si de toate detaliile bine puse la punct care surprind pe parcursul unui film. Uneori totul este atat de bine realizat, iar detaliile sunt atat de bine organizate si logice, incat aproape ca ai spune ca este aievea.

Ca in orice film de actiune, confruntarea dintre adversari este foarte importanta pentru poveste. In “Fratia hotilor” (Den of Thieves) nu lipseste confruntarea dintre hoti si politisti, care este foarte faina de altfel. Dar ce te faci cand politistii sunt bine antrenati si gandesc asemenea hotilor si nu se lasa cu una cu doua?!

Gerard Butler joaca rolul sefului departamentului de infractiuni majore, Nick Flanagan, dar nu este deloc genul de sef la care v-ati astepta. Nu stiu cat de bine il prinde acest rol, eu il vad mai degraba in filme romantice, in comedii; insa pot spune ca a intrat in pielea personajului si si-a jucat bine rolul de politist badass. Din aceasta “fratie” face parte si 50 Cent, care cred eu ca se potriveste foarte bine in poveste.

Fratia hotilor nu este o capodopera cinematografica, este doar un film indraznet si relaxat de duminica care merita vazut la cinema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *