Iţi doreşti ca obiectul de design de care te-ai îndrăgostit să dureze cât mai mult?

Iţi doreşti ca obiectul de design de care te-ai îndrăgostit să dureze cât mai mult?

Lumea design-ului şi a amenajărilor interioare este una fascinantă, în care poţi să întâlneşti obiecte de care să te îndrăgosteşti. Şi îţi doreşti ca acest sentiment să dureze cât mai mult…

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să te îndrăgosteşti la prima vedere de un obiect de design iar după câţiva ani să constaţi că e nevoie să îl schimbi din cauza calităţii slabe sau a uzurii. Dar de ce să nu faci o alegere mai inspirată, pe termen lung, cu garanţia durabilităţii şi păstrării aspectului fermecător, în acelaşi timp?

KUMA este una dintre companiile care investesc permanent în crearea unor colecţii contemporane, cu un design personalizat şi linii simple, nordice. Conceptele de design KUMA vor fi mereu la modă, iar tu te vei putea bucura mereu de ele. Valoarea acestora este dată de calitatea materialelor folosite, funcţionalitatea, soluţiile personalizate şi cromatica elegantă, care creează poveşti de succes.

Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a personaliza spaţiile, prin producerea de lavoare şi blaturi de bucătărie cu chiuveta turnată continuu, într-o gamă variată de culori şi materiale. KUMA poate să realizeze produsul pe care l-ai visat, iar cel mai important aspect este acela că nu va trebui să îţi faci griji în ceea ce priveşte durata de viaţă a acestuia. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de alegerea făcută şi să întreţii obiectul de design cu ajutorul unor gesturi simple. De altfel, în certificatul de calitate KUMA este menţionat că durata medie de viaţă a produselor este de 20 de ani în condiţii normale de utilizare, conform instrucţiunilor KUMA.

Iată câteva sfaturi-uri oferite de KUMA pentru ca obiectul tău de design să dureze cât mai mult:

  • Foloseşte pentru curăţarea suprafeţei produse KUMA CARE-KIT – un kit special, pentru întreţinerea suprafeţelor, astfel încât caracteristicile estetice să dureze cât mai mult.
  • Utilizează cârpe moi pentru ştergerea suprafeţelor, astfel încât acestea să fie protejate împotriva zgârieturilor.
  • Nu folosi direct blatul de bucătărie ca suprafaţă pentru tăiat, întrucât cuţitele ar putea lăsa urme inestetice.
  • Indiferent ce tip de blat ai în bucătărie, nu aşeza obiecte fierbinţi pe acesta, ci pe suporturi speciale pentru vasele de gătit

Iar dacă, totuşi, după ani de utilizare, produsele se deteriorează, ele pot fi refinisate prin serviciul special pus la dispoziţie de KUMA.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *