Rampage: Scapati de sub control

Am scapat de sub control si “am atacat” blogul surorii mele. Imi place si am sa mai fac. Dar pana data viitoare, sa va povestesc de Rampage.

Rampage: Scapati de sub control

Regia: Brad Peyton

Distributia: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid, Matt Gerald, Jason Liles, Demetrius Grosse, Will Yun Lee

Genul filmului: Actiune, Aventuri, SF

In cinematografe, filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

 

Rampage: Scapati de sub control este un film de actiune care te va tine cu sufletul la gura. Mult peste asteptarile mele, acest film aduce o idee noua, proaspata: un experiment genetic pe mainile cui nu trebuie poate crea o adevarata catastrofa.

Personajul principal este Davis Okoye (Dwayne Johnson), un primatolog care prefera compania animalelor mai mult decat compania oamenilor. George (o gorila albinoasa foarte inteligenta) este cel mai bun prieten al sau, cu care are o relatie extrem de speciala. Lucrurile iau o intorsatura urata atunci cand experimentul genetic se abate asupra lui George, transformandu-l peste noapte intr-o gorila imens de mare si de o agresivitate nemaivazuta.

“Aseară George avea doi metri şi cântărea 225 de kg. De dimineaţă, avea aproape trei metri şi cântărea aproape 450 de kg.” – Davis

Lucrurile scapa de sub control chiar si pentru Okoye, care incearca din rasputeri sa-si salveze prietenul. Iar surprizele nu se termina aici. Pam-pam, suspans maxim. George nu este singurul animal afectat de asemenea experimente, caci sunt descoperite si alte exemplare afectate de mutatiile genetice. Lupul si crocodilul sunt 2 creaturi hibride fascinante, a caror furie dezlantuita te copleseste.

In speranta ca va gasi un antidot pentru a-si salva mult iubitul prieten, Okoye formeaza echipa cu un inginer genetic, Kate Caldwell (Naomie Harris), care a ajutat la dezvoltarea acestor mutatii. Desi este dat la o parte de armata si toate fortele sunt atintite asupra acestor monstrii, asa cum ii sta bine de altfel lui The Rock, Okoye porneste pe calea sa, o cale mai neortodoxa evident, de a salva aceste animale nevinovate, dar si intreaga lume care este prinsa in acest dezastru fara margini.

Rampage: Scapati de sub control este un film care mi-a depasit cu mult asteptarile. Un film care prezinta o frumoasa si speciala legatura om – animal, parca si usor emotionanta, un film cu efecte vizuale fabuloase, care se vede ca a fost muncit si focusat pe detalii. In plus, filmul “Rampage: Scapati de sub control” este condimentat cu mult umor, acel element esential fara de care nu poti indragi un film, oricat de bine ar fi realizat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *