Adevar sau provocare

Adevar sau provocare (Truth or Dare)

Regia: Jeff Wadlow

Distributia: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk

Distribuit de Ro Image 2000.

Cu siguranta ati jucat cel putin o data in viata “Adevar sau provocare”. Este un joc popular in randul tinerilor, foarte amuzant, care totodata te ajuta sa iti dezvolti creativitatea si mai mult decat atat, te ajuta sa iti cunosti mai bine prietenii. In anii de liceu jucam destul de des “Adevar sau provocare”. Aveam cateva locatii dragute in care mergeam, atunci cand chiuleam in grup de la ore, si ne distram cu tot felul de intrebari nebune sau provocari traznite.

Asa ca, atunci cand am auzit ca apare un film “Truth or Dare” am spus ca trebuie sa-l vad. Prima impresie dupa film a fost ceva de genul: “nu mai joc in viata mea Adevar sau Provocare.” Stiu ca este doar un thriller fantastic, dar a fost intens si m-a coplesit. Truth or Dare este o idee faina, o poveste reusita cu un final fabulos. Finalul deschis lasa posibilitatea unei continuari, dar va spun sincer ca nu as vrea sa apara o continuare. Cred ca tot farmecul filmului este in acel final deschis si fiecare isi poate imagina continuarea.

 

Ai jucat “Adevar sau Provocare” cel putin o data in viata, asa-i? Ai spus adevarul de fiecare data sau ai mai inflorit uneori pentru a impresiona ori pentru ca iti era rusine? Ai dus la capat fiecare provocare pe care ai primit-o sau ai mai spus pas uneori? S-a intamplat ceva grav dupa asta? Nu, pentru ca era doar un joc.

Ei bine, in filmul regizat de Jeff Wadlow jocul este real si cei care nu spun adevarul sau care nu duc provocarea la indeplinire sunt pedepsiti.

                     Tell the truth, or you die. Do the dare, or you die. 

Spuneam mai sus ca este un film intens, plin de tensiune si, as mai adauga acum, un film dramatic. O poveste frumoasa despre prietenie si curaj. Un film pentru adolescenti, in special, dar nu numai.

Adevarul este ca mi-a cam placut acest film si te provoc sa mergi la cinema sa-l vezi, iar apoi te astept pe blog sa-mi spui parerea ta. Vizionare placuta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *