Tricourile Safen

Cum ar fi sa porti doua tricouri in acelasi timp?

Pura magie, ai raspunde. Poate ca da, poate ca nu. Poate ca soarele face o magie…. Razele stralucitoare ale soarelui ating delicat tricoul si il coloreaza. Ai iesit din casa cu un tricou uni, iar soarele ti l-a colorat cand l-a vazut. Cum sa nu zambesti cand vezi asa o magie? Cum sa nu vrei si tu un asemenea tricou?

Se spune ca vara este anotimpul tricourilor si asta pe buna dreptate. Se mai spune ca exista pe piata o varietate de modele, culori, branduri ca nu stii pe care sa-l alegi.

Intr-o astfel de piata, cu o concurenta acerba, si-a facut loc o idee pe cat de complexa pe atat de geniala – Tricourile Safen.

Aparent, sunt niste tricouri simpatice cu imprimeuri originale si desenate cu stil. Doar ca asta nu e toata povestea. SAFEN nu numai ca imprima tricouri cu design original, dar foloseste o tehnologie aparte astfel incat culorile sunt termosensibile la UV, adica se coloreaza la Soare. Altfel spus, cumperi un tricou si porti doua in acelasi timp.

Practic asta se intampla cand porti un tricou SAFEN. Poate parea un tricou uni alb, gri, negru si la Soare devine un tricou cu imprimeuri colorate.

,,Cum ar fi sa vezi urmele palmelor sau oricare alt imprimeu, sa simti cum toate privirile se intorc spre tine? In lumina Soarelui, tricourile incep sa se bucure, sa vorbeasca, sa cante in limba culorilor. Sa nu uitam ca spectrul luminii are 7 culori complementare. De ce sa nu porti si tu parti din Curcubeu pe tricoul tau?’’, ne provoaca Catalina Florescu, managing partner Safen.ro.

Ce inseamna SAFEN?

Vorbim de rochii creative si originale si tricouri cu imprimeuri disruptive. SAFEN produce singurele tricouri din  Romania cu cerneala sensibila UV pe baza de apa. Rezista sa fie spalate la 30 de grade si sunt ideal de purtat in diferite ocazii.

Datorita vopselurilor special si prin expunerea la lumina, totul se transforma pe tricoul tau. Pe intuneric toate pisicile sunt negre si toate tricourile de un alb impecabil. La lumina insa, Soarele lasa amprente! Testeaza, experimenteaza, traieste culorile Soarelui din plin cu Safen.

Povestea completa o gasesti la adresa safen.ro.

 

Eu m-am indragostit de Safen! Urmeaza un weekend cu mult soare si culoare, cu Safen si fotografii incendiare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *