Concurs cu invitatii la filmul “Clubul femeilor dezlantuite”

Update: Castigatoarele sunt: Adi Boceanu si Andreea t. Felicitari! Asteptam confirmarea voastra pe mail. Vizionare placuta!

Dacă eşti în căutare de senzații tari, dacă vrei să încerci lucruri noi, hai în Clubul Femeilor Dezlantuite. Vino la cinema sa vezi o comedie nebuna despre patru prietene care au infiintat un club lectura pentru a-si stimula mintile. Pana cand cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey le invata ca si alte lucruri au nevoie de stimulare…

Pentru a putea castiga una dintre cele 2 invitatii duble la comedia Clubul Femeilor Dezlantuite (Book Club) trebuie sa dai like paginii de facebook a blogului si sa raspunzi corect la intrebarea de concurs.

 

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, incepand cu 26 mai. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Intrebarea de concurs este:

Aceasta actrita multipremiata, cu o cariera de aproape 60 de ani, celebra nu doar pentru performantele din filmele sale, ci si pentru activismul politic, contributiile in domeniul fitness-ului si look-ul impecabil, interpreteaza rolul lui Vivian, factorul determinant in amuzanta “revolutie sexuala” a inocentului club de lectura. Care este numele sau?

a)            Jane Fonda

b)            Jane Seymour

c)            Jane Lynch

 

 

Nu uita sa treci in comentariu si numele de facebook cu care ai dat like paginii blogului, pentru a valida inscrierea in concurs.

Concursul este valabil pana pe 24 mai. Mult succes!

Nota: Participand la acest concurs iti dai acordul ca datele tale sa fie prelucrate de catre organizatorii acestui concurs.

 

Comedia Clubul femeilor dezlantuite, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson si Alicia Silverstone vine pe marile ecrane din Romania pe 22 mai si este distribuita de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 22 mai.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *