Oferta pentru participarea la Conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri”

Pe 21 iunie are loc a VIII-a editie a conferintei “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri”, eveniment destinat antreprenoarelor si viitoarelor antreprenoare, femeilor manager din cadrul companiilor si al celor mai importante departamente si, in general, femeilor interesate de business si antreprenoriat.

Daca esti interesata de acest eveniment si vrei sa afli mai multe despre crearea si cresterea unui business sau despre oportunitati in afaceri, nu pierde oferta pe care o avem pentru tine!

Iti oferim un discount de peste 20%. Foloseste la inscriere codul FdCRaUl230 si codul iti va garanta un pret special de doar 68 de lei. Asadar, mentioneaza-l in mesajul din formularul de inscriere, inainte ca factura sa iti fie emisa.

Profita de voucherul pe care ti-l oferim pentru a participa la a VIII-a editie a conferintei “Femei de cariera” si pentru a beneficia de tot ceea ce iti ofera o conferinta, dar si un eveniment de networking. Vei avea parte de patru ore de informatii despre modalitati de crestere si dezvoltare a afacerii, identificarea oportunitatilor in business, dezvoltare personala, voie buna si interactiune cu alte femei ca si tine.

 

Iata cateva motive sa participi la evenimentul din 21 iunie 2018

  • Cea de a VIII-a editie se focuseaza pe a oferi informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, care au un business personal sau ocupa o pozitie de management in cadrul companiei.
  • Organizatorii ti-au pregatit informatii care te vor ajuta in business-ul tau si speakeri care iti vor raspunde intrebarilor pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri.
  • Este extrem de important sa ai parte de cele mai bune informatii, pentru a te asigura ca esti la curent cu cele mai noi modalitati de crestere si promovare a unui brand / business. Tocmai de aceea, evenimentele de business si mai ales cele dedicate femeilor de afaceri te pot ajuta sa gasesti idei noi care sa te ajute pe viitor.
  • In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in acest domeniu.
  • Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!
  • Obtii o diploma de participare si/sau o adeverinta de participare

 

Nu uita de voucherul care iti garanteaza un pret special de doar 68 de lei. Foloseste la inscriere codul FdCRaUl230Asadar, mentioneaza-l in mesajul din formularul de inscriere, inainte ca factura sa iti fie emisa.

 

Detalii despre eveniment gasesti aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *