Pure Color

In urma cu aproximativ 4 ani m-am vopsit pentru prima oara. Schimbasem prefixul, aparusera primele fire albe si nu puteam permite sa las norocul asa la vedere in par. Voiam sa ma vopsesc, dar voiam sa-mi pastrez totodata sanatatea si stralucirea parului, astfel ca pentru prima oara am incercat o vopsea fara amoniac. Nu mi-a coafat prea bine firele de par, asa ca am trecut la o vopsea cu pretentii. Am simtit ca pot alerga la maraton asa cu vopseaua in cap, parca imi luase foc pielea scalpului (Sigur cunoasteti senzatia de care zic eu aici.). Am tot incercat apoi diverse brand-uri de vopsea, cu amoniac si fara, profesionale sau cumparate la oferta…. Cu unele am ramas prietena, cu altele nu.

Unul din brand-urile cu care am ramas prietena este Schwarzkopf. Recent, Schwarzkopf a creat prima vopsea de par sub forma de gel, care se aplica foarte usor si nu curge. Pe langa aceasta inovatie, noua gama Pure Color se remarca prin ingredientele sale naturale:

  • aloe vera, care ingrijeste, hidrateaza si repara firul deteriorat;
  • extract de cactus, care este bogat in Vitamina E si hidrateaza;
  • ulei de jojoba, care protejeaza firul de par si are efect anti-uscare.

Din tot ce am incercat pana acum, si pot spune ca am incercat cateva, Pure Color imi place cel mai mult. La mai bine de o luna dupa ce m-am vopsit, parul meu este inca hidratat si stralucitor, are o culoare faina si ma simt bine cand flutura in vant.

Exista o varietate bogata de nuante in aceasta noua gama. Eu am ales Chocolate Praline, fiind o nuanta apropiata de culoarea mea naturala si avand usoare reflexii roscate. Pentru ca imi place sa ma joc si sa combin culorile, sa-mi creez o nuanta unica, ma gandeam ca tura viitoare sa aleg un tub Chocolate Praline si un tub Pink Brownie, ce zici?

 

ps: Trei fete. Cele mai bune prietene. Ne-am jucat si amuzat cu #PureColor, #PureHappiness. Una dintre noi cu piciorul in ghips, deci a fost ceva mai greu cu … “fericirea” sa spunem, dar joculetul din coletul Buzz Store ne-a smuls multe zambete si am ramas cu niste amintiri fabuloase.

Ce ai face daca ai fi invizibila pentru o zi? Mmmm, printre altele, cred ca as vopsi cateva persoane in cele mai faine nuante. Hi Hi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *