Ocean’s 8: Jaf cu clasa

Ocean’s 8: Jaf cu clasa

Regia: Gary Ross

Distribuit de Vertical Entertainment.

Ocean’s 8: Jaf cu clasa

Debbie (Sandra Bullock), sora celebrului Danny Ocean, iese din inchisoare dupa 5 ani, timp in care a planificat cel mai mare jaf din viata ei. Tinta este un superb colier marca Cartier, in valoare de 150 de milioane de dolari, care spera Debbie ca va fi purtat la Met Gala de actrita Daphne Kluger, gazda evenimentului.

Impreuna cu Lou (Cate Blanchett), partenera ei de incredere, Debbie recruteaza profesionistele de care este nevoie pentru ca planul sa fie dus cu bine la indeplinire. Astfel se formeaza in fata noastra o echipa frumoasa compusa din femei puternice si increzatoare in propriile forte. Designerul vestimentar Rose (Helena Bonham Carter), bijutierul Amita (Mindy Kaling), hoata de buzunare Constance (Awkwafina), hackerita Nine Ball (Rihanna), o veche asociata Tammy (Sarah Paulson) si surprinzator actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway)

Ocean’s 8: Jaf cu clasa este un film care celebreaza femeia, cu toata ambitia ei, cu puterea ei de seductie, cu inteligenta ei si cu tot ceea ce reprezinta ea mai frumos. Femeia este capabila de iubire infinita, dar si de cea mai crunta razbunare daca ai tradat-o. Nu crezi!? Vei vedea cum se va razbuna Debbie pe Claude Becker (Richard Armitage), fostul ei iubit pentru care a fost in puscarie.

Putin cam sters personajul Claude Becker, dar intelegem imediat motivul: in Ocean’s 8: Jaf cu clasa staluceste femeia.

Sandra Bullock este fabuloasa, carismatica si amuzanta, ne surprinde placut in toate, pana la cel mai mic detaliu (in special, modul in care vorbeste ea perfect germana). Anne Hathaway este naturala si simpatica, Cate Blanchett este o rebela superba si amuzanta; dar cel mai mult mi-a placut Sarah Paulson. Este fermacatoare, gingasa si diplomata. Candva asociata lui Debbie, astazi pare a fi o mamica model; insa ce ascunde garajul ei…

In fond, toate cele 8 femei stralucesc in acest Jaf cu clasa si transmit un sentiment placut si un mesaj puternic: nu subestima femeia din viata ta. Este capabila de mult mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *