AMazing

AMazing by Mihaela Apetrei

sau cum sa stralucesti in rochii de poveste

 

De ce inchiriem rochii de poveste?

Pentru ca in felul acesta viata este mult mai confortabila. Sunt multe rochii frumoase pe care ne-ar placea sa le avem in garderoba. Dar oare cine poarta aceeasi rochie de mai multe ori, la mai multe evenimente? Nimeni. Si cum este mult prea costisitor sa achizitionezi o noua rochie pentru fiecare eveniment, mai bine stralucesti de fiecare data intr-o noua tinuta, fara sa iti cheltui toate economiile.

Nu iti mai cheltui clipele pe cautarea rochiilor si primeste accesul la colectia de rochii customizabile AMazing by Apetrei Mihaela. Aici vei gasi atat rochii create de designeri cunoscuti, cat si rochii create de artista.

Amazing by Mihaela Apetrei este un loc unde ajungi sa te intelegi mai bine pe tine. Cu ajutorul site-ului apetreimihaela nu trebuie sa cumparati o rochie, puteti sa o inchiriati atunci cand aveti nevoie. In acest fel, doamnele pot purta ceva nou la fiecare eveniment fara sa investeasca o avere.

 

Esti curios/curioasa cum a luat nastere acest concept? Uite ce spune artista:

Conceptul Amazing by Apetrei Mihaela a luat viața in ziua când a trebuit sa merg la un eveniment anunțat in ultima clipa și nu aveam cu ce sa ma îmbrac. Am căutat pe internet și am găsit un magazin de închiriat rochii. Mi s a părut o idee foarte interesantă și am zis de ce nu?

Urma sa îmi deschid oricum o afacere pe partea de make-up și hairstyling. Fiind de 8 ani in acest domeniu îmi doream sa muncesc pentru mine. M-am gândit ca nu e nimic mai frumos decât sa le combini pe toate. ( make-up hairstyling,cosmetica, manichiura, rochii de închiriat, accesorii și chiar pantofi) In acest mod femeile sa meargă intr-un singur loc, fără sa mai piardă timp, și sa fie gata pentru eveniment.

De când ma știu am fost pasionata de accesorii si tot ce tine de moda. Înainte sa îmi deschid propriul salon aveam o mini afacere online de accesorii. Tot timpul clientele mele m au întrebat de unde am o anumite pereche de cercei, o geanta și așa am adus la mine in salon și o colecție de accesorii (cercei, coronițe, lănțișoare). O gasiti si pe pagina de Facebook Amazing by Apetrei Mihaela.

Ma bucur foarte mult când mi se cere sfatul și îmi face plăcere sa ajut doamnele si domnisoarele care îmi trec pragul. De 8 ani sunt in domeniul acesta iar de 5 ani investesc foarte mult in mine(cursuri, seminarii, concursuri, in acest fel am dobândit o colectie destul de mare de diplome de care sunt foarte mândra) ca in acest fel sa fiu la curent cu toate noutățile, sa pot oferi clientelor mele cele mai bune servicii.

(Fragment din povestea Marelui Gatsby.)

 

 

Showroom-ul artistei Mihaela Apetrei il gasiti pe Str. Fabrica de Paine nr. 67. Enjoy!

Am fost si eu in showroom si “am fost actrita principala” intr-o poveste rupta din basme, dupa cum poti vedea in imagini. Clar am sa revin in showroom sa-mi inchiriez rochii de poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *