TAG: Da-o mai departe

TAG: Da-o mai departe

Regia: Jeff Tomsic

Scenariul: Rob McKittrick, Mark Steilen, Russell Adams

Cu: Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, Jake Johnson, Hannibal Buress, Annabelle Wallis, Leslie Bibb, , Isla Fisher, Rashida Jones

Distribuit de Vertical International.

 

TAG: Da-o mai departe este o comedie spumoasa, bazata pe fapte reale, care are in centrul actiunii un grup de prieteni pusi pe sotii. Cei 5 “aventurieri” (Hogan, Bob, Chilli, Sable si Jerry) se cunosc inca din copilarie, cand au inceput sa joace leapsa, un joc clasic destul de banal, dar pe care in timp ei reusesc sa-l duca la un alt nivel. Desi anii au trecut peste ei si au devenit oameni in toata firea, astazi au familii, copii si joburi importante, cei cinci buni prieteni in luna mai a fiecarui an nu tin cont de reguli, de sanatate, de repercursiuni, ci doar se distreaza in felul lor.

Jerry (Jeremy Renner) este singurul din grup care nu a fost prins (“taguit”) si are un record impecabil. Anul acesta este ceva mai special pentru el, are nunta programata‚Ķ Cand? Da, da, fix in¬† luna mai! Iar cei mai buni prieteni ai lui sunt hotarati sa-l prinda cu garda jos. Insa lucrurile nu sunt asa de simple pe cum par, caci Jerry isi dovedeste abilitatile pentru acest joc. Inca o data, Jerry le demonstreaza prietenilor sai ca indiferent de situatie este mereu pregatit. Oare chiar se poate?

Gasca nebuna de copii-adulti este veridica, personajele sunt bine conturate si interpretate, muzica foarte bine aleasa, iar povestea este vesela, simpatica si antrenanta. Iti cam vine cheful sa te apuci de sotii imediat ce iesi din sala de cinema.

TAG: Da-o mai departe este o comedie pe care nu trebuie sa o ratati, mai ales ca este realizata dupa fapte reale, ceea ce mie personal mi se pare foarte tare. Greu de crezut, dar e pe bune! TAG: Da-o mai departe este un film dinamic si amuzant, care reuseste sa isi puna amprenta asupra spectatorului si sa-l impulsioneze sa se mai joace uneori. E bine sa fim copii, sa nu uitam de lucrurile frumoase pe care ni le ofera viata, fie ca este vorba de un jos de leapsa cu prietenii din copilarie, fie ca este vorba de o comedie reusita alaturi de cei dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *