Omul Furnica si Viespea

Universul Marvel revine pe marile ecrane cu o noua aventura: Omul Furnica si Viespea (Ant-Man and the Wasp), aventura care ii aduce in atentia noastra pe supereroii mici si dragalasi.

Omul Furnica si Viespea

Regia: Peyton Reed

Scenariul: Chris McKenna, Erik Sommers, Andrew Barrer

Cu: Evangeline Lilly si Paul Rudd

Distribuit de Forum Film.

 

Scott Lang (Paul Rudd) este fortat sa accepte consecintele alegerilor sale din prisma personajului de supererou. Prins intre obligatiile parintesti si fiind certat cu legea, acesta hotaraste sa lase in trecut viata de erou si incearca sa gaseasca un echilibru. Insa nu este atat de usor sa lasi totul in urma si sa nu iti mai pese, nu-i asa? Astfel ca, Scott Lang este prins in mrejele lui Hope van Dyne (Evangeline Lilly) si Dr. Hank Pym ( Michael Douglas) pentru o noua misiune foarte importanta, dar si extrem de periculoasa. Desi Scott se afla sub control judiciar la domiciliu, acesta hotaraste sa isi ajute “echipa”, sa isi puna din nou costumul de erou micut (omul furnica) si sa lupte alaturi de viespe pentru a descurca lucrurile si a-i pune pe raufacatori in umbra, acolo unde le este locul.

Secretele vremurilor trecute sunt cele mai periculoase, iar orice poarta spre o alta lume este o poarta pentru o intreaga avere pentru altii. Astfel ca Ant-Man & the Wasp fac echipa in incercarea de a salva inca o data Universul.

Un film usurel de vara, amuzant, cu efecte magnifice, musai de vazut in cinema, in IMAX pe cat posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *