Alege un fotograf profesionist pentru momentele speciale din viata ta

Sunt momente speciale in viata fiecaruia dintre noi in care emotiile ne coplesesc si chiar daca sunt firi pragmatice nu reusim sub nicio forma sa fim rationali, fix atunci. Am visat mult la momentul nostru special, am planificat temeinic fiecare detaliu in parte, ne dorim sa iasa perfect si sa nu uitam vreodata aceste clipe magice. Bine intiparite pe retina, momentele speciale din viata noastra devin amintirile noastre nepretuite.

Insa oricat de bine s-au intiparit pe retina noastra aceste amintiri deosebite este nevoie de imortalizarea lor de catre un profesionist. Spre exemplu, nunta este un moment special din viata voastra. Nu-i asa? Aveti nevoie de un fotograf nunta profesionist care poate face din momentul vostru magic o adevarata opera de arta, pe care sa o prezentati peste ani, cu mandrie si emotie, copiiilor si nepotilor vostri.

Doar un profesionist stie sa surprinda emotia momentului, dragostea si chimia dintre voi doi, sclipirea si intelegerea din ochii vostri. Doar un profesionist stie sa incadreze imaginea, in asa fel incat sa reflecte spatiul si timpul povestii voastre de iubire. Din experienta, un profesionist a invatat sa-si citeasca clientii, sa comunice eficient cu acestia si sa-si adapteze stilul si creativitatea in functie de nevoile acestora. Cu siguranta nu ia nimeni lectii de modeling inainte de nunta, asa cum ia lectii de dans. De aceea, este foarte important ca fotograful vostru de nunta sa surprinda cu multa maiestrie si ingeniozitate momentele faine, chiar atunci cand te astepti mai putin. Dar totodata este important sa va dea indicatiile potrivite cu privire la postura voastra, la privire, zambet etc. atunci cand “stati la poza”. Nu toata lumea stie sa pozeze. Eu spre exemplu nu stiu si atunci am nevoie de indicatii, de ajutor, de inspiratie. Cati mai sunt ca mine? Foooooarte multi.

Sunt foarte la moda in zilele noastre clipurile video, storiurile pe retelele sociale si IGTV-ul pe Instagram. Un clip video confera autenticitate momentului. Nu doar ai pozat frumos, nu doar a fost editata exceptional o fotografie, ci ai dovada faptului ca ai trait cu pasiune, entuziasm si dragoste momentul vostru. Spre exemplu: dansul mirilor. Ati luat lectii de dans cateva luni bune si aveti o coregrafie deosebita, care va reprezinta povestea de iubire. Un fotograf profesionist poate sa livreze si continut video. Nu-i asa ca vreti sa aveti si voi filmul vostru?

Acestea sunt amintiri pentru o viata si consider ca trebuie sa fie cat mai reale, mai colorate si mai fermecatoare, realizate su pasiune, dragoste si multa munca, cu emotie si daruire. Pentru ca… ce avem mai de pret in viata decat clipele magice cu care ramanem la final?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *