Christopher Robin si Winnie de Plus

Christopher Robin si Winnie de Plus

Regia: Marc Forster

Distribuit de Forum Film Romania

 

Alaturi de WINNIE DE PLUS, CHRISTHOPER ROBIN revine pe marile ecrane intr-o noua aventura de data aceasta in lumea “oamenilor mari”, pe care simpaticul ursulet Pooh reuseste sa o faca mai colorata.

Fiind mare fun Winnie the Pooh recunosc ca abia am asteptat acest film. De cand eram mica, Pooh mi-a captat atentia si il indragesc si in ziua de astazi (cum puteti observa si in poza de mai jos), cand si eu, ca si Robin, am devenit om mare, cu multe griji si responsabilitati.

In aceasta aventura, Robin este capul familiei, are o fiica dragalasa si o sotie iubitoare, dar este coplesit de stres si de griji la locul de munca, incat ajunge sa uite care sunt cu adevarat lucrurile importante in viata sa. Situatia se schimba cand il reintalneste pe bunul sau prieten din copilarie, Winnie the Pooh care incearca prin aiurelile sale sa ii arate o alta latura a lumii. Padurea celor 1000 de acri in care Robin a copilarit alaturi de simpaticii sai prieteni de plus: Pooh, Piglet, Aiurel si Tiguru este la fel de misterioara ca in copilarie si plina de aventuri noi care abia asteapta sa fie descoperite. Insa adult fiind, aceste aventuri sunt neimportante cand ai o gramada de termene limita la munca si un job care te preseaza in spate.

Pooh reuseste sa ne invete ca in lumea aceasta mult prea grabita cateodata e mai bine sa nu faci nimic si poate lucrurile se vor rezolva mai usor. Sigur pare o aiureala ce zic eu acum, dar credeti-ma pe cuvant. Uneori chiar este mai bine sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Uneori obosim si nu mai luam deciziile cele mai bune pentru noi, astfel ca e bine sa ne detasam putin si sa lasam lucrurile sa se rezolve de la sine. Cu siguranta acestea se vor rezolva in favoarea noastra, de fiecare data. Christopher Robin si Winnie de Plus este un film simpatic de familie, care merita vazut atat de cei mici, cat si de parinti, mai ales ca astfel cei mai se mai pot detasa si ei un pic de grijile de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *