Predatorul

The Predator (Predatorul) 

Regia: Shane Black

Distributia: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane

In cinematografele din Romania filmul este adus de Odeon Cineplex.

In anul 1987 a aparut pe marile ecrane o noua provocare si anume: Predatorul conceput sa anihileze tot ceea ce ii statea in cale. Multi ani mai tarziu, anul 2018 aduce pe marile ecrane o continuare a francizei SF Predator, mult mai evoluat si mai agresiv.

Shane Black, regizorul si scenaristul filmului ne introduce intr-o lume SF plina de aventuri si actiune care ne tine cu sufletul la gura. In prim plan il avem pe Predator, care ajunge pe Pamant cu o incarcatura extrem de pretioasa pentru omenire, insa amenintarea este si mai mare atunci cand din spatiu apare un alt Predator (Recuperatorul), mult mai evoluat si aparent invincibil, care pune in pericol omenirea.

In infruntarea extraterestilor intalnim “trupa de soc”, fosti soldati de elita, actuali prizioneri militari care se arunca in lupta cu Predatorul, dar si cu Recuperatorul, creeand astfel un adevarat camp de lupta. Alaturi de aceasta echipa condusa de un fost lunetist de exceptie Quinn (Boyd Holbrook) se alatura o profesoara de stiinte naturale Casey (Olivia Munn), o femeie fascinata de aceste fiinte extraterestre, gata sa isi riste viata in vederea descoperirii secretelor extraterestrilor.

Predatorul este un film alert si antrenant, care pe langa actiune ofera un divertisment bunut prin cele cateva momente de umor. Boyd Holbrook mi-a placut, este un lider innascut si reuseste sa te faca sa empatizezi cu omenirea aflata in pericol si sa te alaturi “trupei de soc” in urmarirea Predatorului. Privit individual, fiecare membru al trupei pare a juca intr-o alta poveste. Ca intreg insa, echipa este una credibila si iti da speranta ca poate salva omenirea. Mai multe detalii nu iti pot dezvalui, insa consider ca “Predatorul” este un film care merita vazut. Chiar daca nu esti un iubitor al Predatorului, filmul poate fi vazut independent de celelalte filme si merita macar sa-ti faci o idee despre aceasta mare franciza SF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *