O simpla favoare

O simpla favoare (A simple favor)

Regia: Paul Feig

Distributia: Anna Kendrick (Stephanie), Blake Lively (Emily), Henry Golding (Sean)

In cinematografele din Romania filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Dupa romanul omonim scris de Darcey Bell si aparut la noi la Editura Litera.

Stephanie si Emily devin “bune prietene” prin intermediul copiilor lor, doi pusti simpatici carora le place sa se joace impreuna. Stephanie este o mama singura care incearca sa pastreze un echilibru intre timpul pe care il acorda fiului ei si timpul pentru pasiunea ei: vloggingul. Emily este o femeie eleganta, misterioasa, puternica si… autentica. Intr-o zi, Emily ii cere prietenei sale o simpla favoare: sa-i ia copilul de la scoala si sa aiba grija de el, pana se intoarce ea in oras. Insa femeia nu mai da niciun semn de viata zile intregi.

Disparitia lui Emily o transforma pe Stephanie intr-un adevarat detectiv si o vedem capabila de lucruri de care nici ea insasi nu se credea in stare. Se pare ca ceva-ceva a invatat de la buna ei prietena. In acest sens este de apreciat intalnirea lui Stephanie cu seful lui Emily, o scena din care chiar noi publicul avem ceva de invatat. Un frumos moment despre incredere in sine si ambitie.

O simpla favoare

Blake Lively este fabuloasa, rolul de femeie fatala i se potriveste de minune. Straluceste, intriga, farmeca publicul. Anna Kendrick este si nu este din poveste. Am simtit mici ezitari in interpretarea ei, nu m-a convins pe de-a-ntregul, dar mi-a placut in rolul de femeie modesta, simpla, care se implica in fiecare provocare pe care i-o serveste la rece viata.

Finalul filmului este surprinzator, nu te vei astepta la asa ceva, desi cu siguranta cunosti cel putin un vlogger si cam ai idee despre cum gandesc vloggerii/bloggerii. O simpla favoare este un thriller inteligent, sensibil pe alocuri, dar foarte antrenant totodata, plin de mister si numeroase rasturnari de situatie. O poveste extraordinara, un film fabulos care merita vazut.

 

Inca ceva. Vreau sa-ti cer o simpla favoare. Ai putea sa-mi spui parerea ta despre acest film intr-un comentariu!? Apreciez, esti cel mai bun prieten cititor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *