Venom

Venom

Regia: Ruben Fleischer

Distributia: Michelle Williams, Tom Hardy

In cinematografele din Romania filmul este distribuit de InterComFilm Distribution.

 

Eddie Broke ( Tom Hardey) este un jurnalist devotat muncii sale. Acesta primeste misiunea de a investiga cercetarile unui om de stiinta, Dr. Carlton Drake ( Riz Ahmed), care incearca sa combine organismul uman cu o materie neagra extraterestra si de a realiza uniunea intre aceste doua organisme. In schimb, Broke se aventureaza in aceste cercetari, afland detalii “interzise” presei. In incercarea de a deconspira acest medic si adevarata “fata” a studiilor, Eddie se trezeste intr-o incurcatura de zile mari: ramane fara job si fara perspective. Insa nu se lasa prea usor si hotaraste sa stranga dovezile necesare pentru a-l infrange pe Dr. Drake.

 

Astfel, Eddie ajunge in contact cu materia extraterestra, care ii infesteaza corpul si il schimba intr-un super erou cu puteri nebanuite. Periculos, captivant, imens, dar si amuzant, Venom (“we are Venom”) este diferit de restul personajelor cu care suntem obisnuiti din benzile desenate. Ochii amenintatori, limba infricosatoare si extrem de scarboasa, dintii ascutiti, vocea grava il transforma pe Venom intr-un personaj autentic.

Tom Hardy reuseste cu brio sa dea viata acestui personaj, fiind pe cat de amenintator si demonic, pe atat de comic. Nu este un actor favorit, dar cu acest film a reusit sa ma captiveze. Efectele speciale sunt reusite, iar povestea antreneaza si bucura sufletul fiecarui cinefil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *