Traieste la maxim un nou sezon de muzica LIVE la The Harp Irish Pub

Tu cand ai iesit ultima data intr-un bar cu muzica LIVE?

 

Eu am lipsit aproape 2 saptamani din tara si am aflat ca The Harp Irish Pub a dat deja startul unui nou sezon muzical alternand intre seri de chitara acustica, trupe de cover-uri sau seri de karaoke.

 

Programul lunii octombrie (incepand cu 9 octombrie, caci deh… astazi m-am intors acasa si nu ar fi frumos sa va spun despre mega spectacolul din 3 octombrie, nu?) este:

  • 12 octombrie, ora 21.00 – cea mai importanta prezenta a lunii este trupa Publika, aflandu-se printre ultimele concerte in Romania sub aceasta formula;
  • 25 octombrie, ora 20.00 – Karaoke with a Star, invitat special: Jazzy Jo.
  • Ultima saptamana a lunii octombrie va fi Halloween Week, perioada in care The Harp Irish Pub si intreaga echipa va imbraca haine de sarbatoare si poti petrece alaturi de noi invitati.

 

Toate aceste seri nu vor putea fi complete fara mancarea si bautura specifica locatiei, mancare traditionala irlandeza, un meniu vast de bauturi care iti pot face seara mai relaxanta si inedita.

 

Intrarea este libera in orice seara de eveniment, insa iti recomandam sa iti ocupi o masa prin rezervare telefonica: 0735 554 455.

 

Toate aceste informatii vor fi actualizate in fiecare zi pe pagina de Facebook/Instagram a locatiei: @theharpbucharest, saptamanal existand petreceri cu muzica LIVE, trupe noi si voci pe care iti vei dori sa le auzi cantand.

 

Adresa: Strada Bibescu Voda, nr. 1, sector 4, Bucuresti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *