Hai sa sustinem casa sustenabila EFdeN la Solar Decathlon Dubai

O echipa de tineri vizionari si viitori arhitecti, ingineri, urbanisti demonstreaza ca in Romania se pot realiza lucruri extraordinare prin munca si determinare. Ei sunt EFdeN, un ONG infiintat in 2012 care promoveaza si proiecteaza casa viitorului, o casa sustenabila, o casa verde si inteligenta. Ai auzit de EFdeN? Ai auzit de casuta lor? Poate ai avut chiar sansa sa o vizitezi!?

Eu am vizitat-o doar virtual, momentan, aici. Asa-i ca ai fost curios si ai dat si tu click pe link? Foarte bine!

Acum ca sigur ai inteles despre ce este vorba, sa stii ca EFdeN se pregateste de cea mai importanta competitie internatioanal de case solare. Desfasurata in Dubai, in luna noiembrie, competitia Solar Decathlon va reuni 16 echipe din 12 tari. Cu ajutorul primit de la 100 de companii si oameni de bine au reusit sa stranga mare parte din finantarea necesara. Vor muta o casa solara din Bucuresti in Dubai, unde o echipa de peste 30 de studenti o vor ridica in timp record pentru a-i demonstra utilitatea si capabilitatile sustenabile.

Nu este deloc usor si ar fi tare dragut sa primeasca ajutorul nostru. Orice contributie este binevenita pentru finalizarea proiectului in cadrul competitiei si apoi reconstructia casei in tara. Daca esti blogger, instagrammer, persoana de social media, alatura-te noua si spune si tu povestea acestui proiect frumos. Si nu doar atat, daca poti, pentru ca la nivel individual orice donatie e binevenita. Nicio suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal). De aici se poate dona foarte usor: https://efden.org/sustine-inovatia

Companiile pot face donatii fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi in Dubai in competitie, fie pentru a sustine intregul proiect. Detalii sunt aici: https://efden.org/sustine-inovatia.

 

Sustinem inovatia, da? Succes EFdeN. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *