Overlord

Overlord

Regia: Julius Avery

Distributia: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker, Jacob Anderson

In cinematografe, din 9 noiembrie filmul “Overlord” este distribuit de Ro Image 2000.

Overlord este un film captivant, care reuseste sa aduca pe marile ecrane o poveste terifianta, fix pe gustul pasionatilor de SF. Totusi, la inceput, pasionatii de SF s-ar putea sa fie putin nedumeriti, sa creada ca au gresit sala, pentru ca Overlord pare un adevar film de razboi. Nu trebuie sa fiti descurajati insa, pentru ca “Overlord” este o combinatie reusita intre un film de razboi si un film horror cu zombie.

Actiunea se desfasoara in Franta, ocupata la acel moment de nazistii care fac legea cum vor ei. Insa, o echipa de militari americani reuseste sa se strecoare cu o misiune importanta: acestia trebuie cu orice pret sa distruga emitatorul radio aflat in turnul unei vechi biserici, chiar in centrul orasului. Misiune destul de greu de realizat, mai ales cand nazistii sunt de sute de ori mai multi ca americanii. Daaaar, ajutorul vine intotdeauna de unde nu te astepti. O localnica ii gazduieste si ii ajuta pe militarii americani cu tot ceea ce au nevoie. Misiunea lor este una extrem de dificila, iar atunci cand descopera secretele din catacombele bisericii, misiunea lor pare de-a dreptul imposibila.

Militarii vor avea de infruntat tot felul de piedici si inamici periculosi de care nici macar nu le-a trecut prin cap. Actiunea devine una sangeroasa si terifianta, care cu siguranta te va tine antrenat in poveste. Detaliile sunt foarte bine lucrate. Decorurile iti vor ramane ceva vreme impregnate pe retina, iar muzica si sunetele din catacombe iti vor bantui putin auzul si dupa ce s-a incheiat filmul. Sa simti cu adevarat ca ai fost la un film horror.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *