Pășește cu încredere și entuziasm în 2019

Suntem pe ultima sută de metri până la trecerea dintre ani, și bineînțeles până la petrecerea ce marchează noaptea de Revelion.

Dacă n-ai avut timp să cauți perechea de pantofi sau de sandale pentru ținuta de Anul Nou, brandul românesc de încălțăminte naturală Diane Marie te întâmpină în magazinul din Centrul Vechi al Bucureștiului și pe pantofidianemarie.ro cu o varietate de modele potrivite pentru această noapte specială.

Diana Nedea, designer la Diane Marie Studio, îți oferă câteva sfaturi utile în alegerea pantofilor: “Pentru petrecerea de Revelion alegeți culori metalice, culori tari sau o pată de roșu pentru noroc. Superstiția ne trimite din nou către foarte mult roșu, însă au câștigat teren și accesoriile metalice, inclusiv pantofii în culori de gri, antracit, argintiu”

 

Pășește cu încredere și entuziasm în 2019… cu zâmbetul pe buze, cu un outfit care să te reprezinte și în pantofii potriviți, colorați și strălucitori, care să îți ofere confortul necesar pentru a dansa până în zorii zilei.

 

LA MULTI ANI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *