Bumblebee

Bumblebee

Regia: Travis Knight

Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux

Distribuit de Ro Image 2000

Bumblebee revine pe marile ecrane cu o noua aventura faina. De aceasta data, binecunoscutul B-127 din Trasformers primeste acum rolul principal intr-o aventura palpitanta si emotionanta.

Simpaticul Bumblebee (Dylan O’brien) ajunge pe pamant la ordinul lui Optimus Prime (Peter Cullen) pentru a pregati planeta sa devina noua baza a Autobotilor. Desi aceasta incercare de a ajunge pe Pamant ar trebui tinuta in secret, decepticonii ( robotii rai) reusesc sa-l localizeze pe Bumblebee, iar in urma acestei batalii Bumblebee isi pierde vocea si puterile. Insaaa, cu ultima suflare dragutul nostru Bumblebee se transforma intr-o masinuta Vw Beetle.

Charlie Watson (Hailee Steinfeld) este o tanara in varsta de 18 ani care incearca din rasputeri sa-si gaseasca linistea si scopul in viata si care acum, mai mult ca niciodata, are nevoie de un prieten. Tanara gaseste masina intr-un cimitir de rable si o repara, nestiind ca aceasta masina nu este una obisnuita, ci este de fapt un robot de pe alta planeta. Astfel are loc frumoasa intalnire a celor doi si in scurt timp Bumblebee va deveni pentru tanara Charlie un prieten de suflet pentru care ar face orice ii sta in putinta. Bumblebee este copilaros si Charlie este o tanara foarte simpatica, iar impreuna sunt o echipa frumoasa.

O aventura grandioasa pentru salvarea de la distrugere a planetei se starneste, o aventura pe cat de palpitanta, pe atat de periculoasa, care tine publicul spectator cu sufletul la gura, cum s-ar spune. Bumblebee spune o frumoasa poveste despre prietenie, curaj si devotament. O poveste emotionanta si fermecatoare pentru intreaga familie, poate una dintre cele mai reusite povesti din seria Transformers.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *