HubDesign iti ofera in 2019 cele mai moderne idei de evenimente corporate

Cand treci pragul HubDesign simti ca patrunzi intr-o lume aparte. Muzica de fundal, atmosfera primitoare, obiectele deosebite de design, sunt menite sa creeze o simfonie perfecta care sa iti ofere o perspectiva noua a unui spatiu de design si evenimente.

In HubDesign nu te vei simti niciodata strain iar atmosfera nu va fi nici pe departe una formala. Vei putea admira toate conceptele de design expuse, alaturi de o cafea delicioasa preparata la aparatele moderne ale partenerilor HubDesign. Iar daca intentia ta este sa organizezi un eveniment corporate in viitorul apropiat, HubDesign este, cu siguranta, alegerea perfecta.

In 2019, cererea de evenimente in HubDesign a crescut considerabil, astfel ca este destul de greu sa mai gasesti locatia disponibila intr-un timp scurt. De aceea, ideal este sa vizitezi HubDesign si sa iei legatura cu specialistii care se ocupa de el pentru a putea pune la punct toate detaliile evenimentului tau din timp. Tot ce trebuie sa faci este sa expui viziunea si dorintele tale, iar HubDesign va fi partenerul tau care se va asigura ca invitatii vor beneficia de tot confortul dorit.

Pasionatii de design, dar si cei care doresc sa organizeze un eveniment deosebit pentru compania lor, pot vizita HubDesign, pe strada Matei Basarab, nr 13-15, sector 3, Bucuresti.

In inima Bucurestiului, chiar aproape de zona Unirii, poti vedea de la distanta o cladire uimitoare. Moderna, minimalista, cu un design aparte, la parterul careia a luat fiinta HubDesign, un mic colt de rai. HubDesign este cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea si dragostea pentru design a dus la crearea unui spatiu aparte, cu un concept complet diferit, care sa ofere o experienta unica celor ce ii pasesc pragul. Un loc de intalnire si explorare, unde designerii, arhitectii si consumatorii finali pot gasi produsul sau serviciul de design dorit si unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

Companiile care expun in elemente de design in HubDesign sunt: Canapelini, CeramicheRefin, Daikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studio, Exotique, Ferroluce, Franke, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Inside Home, Kuma Romania, Liebherr, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR,  MyHouse-TheArtof Living,  Pinum, Quadra, Tambour, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *