Ce-si doresc barbatii

Ce-si doresc barbatii (What men want)

Regia: Adam Shankman

Cu: Taraji P. Henson, Tracy Morgan, Aldis Hodge

Distribuit de Ro Image 2000.

Sa afle ce-si doresc barbatii este poate unul dintre cele mai faine cadouri pentru femei, acum in luna martie.  Insaaa, sa afle ce-si doresc doar dintr-o comedie reusita, nu pe propria lor piele cum i s-a intamplat lui Ali Davis.

Ali Davis (Taraji P. Henson) este un agent sportiv de succes, care spera sa devina partener in compania pentru care lucreaza, insa nu reuseste sa obtina binemeritata promovare in aceasta lume a barbatilor care organizeaza in secret seri de poker si pe ea nu o invita. In urma unor intamplari fericite sau mai putin fericite, Ali ajunge sa auda gandurile barbatilor. Acest lucru o sperie initial, dar isi da repede seama ca poate profita de capacitatea de spiritista in avantajul ei.

Ce-si doresc barbatii este un film plin de momente amuzante si o poveste frumos construita, poate doar putin prea lunga pentru inceput, pana sa primeasca Ali “harul de spiritista” si tu simti ca nu mai ai rabdare sa afli ce-si doresc barbatii. Taraji P. Henson este talentata si o interpreteaza magistral pe Ali. Mi-a placut mult, iar tinutele ei vestimentare m-au fascinat. Rochia aceasta rosie din imaginea de mai sus este frumoasa si mai poarta la un moment dat niste pantaloni lungi rosii absolut fabulosi.

Lasand la o parte tinutele si umorul, filmul transmite un mesaj frumos despre prietenie si iubire, dar mai ales despre adevar si respect. Fara sinceritate si fara respect, nu vei obtine ceea ce iti doresti in viata si nu vei ajunge in locul in care visezi. Fii sincer cu tine insuti si fii sincer cu cei din jurul tau. Respecta ca sa fii respectat.

Ar mai fi ceva. Stiu ca te vei gandi la comedia anului 2000 cu Mel Gibson si Helen Hunt – “Ce-si doresc femeile” si bine faci. Si eu m-am gandit si cred ca aceasta asociere va aduce publicul in cinema, dar totodata va ridica si nivelul asteptarilor cinefililor.

La inceput de primavara, “Ce-si doresc barbatii” cred ca este comedia ideala de vazut la cinema. Hai sa avem o primavara cu multe zambete si filme faine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *