Cu ce ti-am MAI gresit noi, Doamne?

Qu’est-ce qu’on a encore fait au bon Dieu? (Cu ce ti-am mai gresit noi, Doamne?)

Regia: Philippe de Chauveron

Cu: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara

Distribuit de InterComFilm Distribution

De la sfarsitul anului 2014 asteptam continuarea comediei “Cu ce ti-am gresit noi, Doamne?“. Ei bine, de aceasta data nu am mai ras atat de mult cu pofta cu care am ras la prima parte. Poate si pentru ca am avut asteptari mult prea mari sau unde am avut senzatia ca filmul a fost facut pe bucatele si apoi asamblat ca un puzzle rezultand acest intreg. Insa per total, ca intreg, este un film delicios, care te poate destinde si amuza dupa o zi de munca grea si luunga. Cele mai haioase momente sunt cele in care ginerii familiei Verneuil se ataca intre ei, mai subtil ori mai direct, insa intr-un mod lejer, familiar si comic. Aproape ca iti vine sa ii iei acasa sa te mai amuzi alaturi de ei cand se ataca unul pe altul.

Claude si Marie Verneuil au de infruntat o noua situatie in familie. Cei patru gineri: Rachid, David, Chao si Charles, impreuna cu familiile lor, decid sa paraseasca Franta. Cum ar putea suporta Marie sa fie departe de fetele ei, dar mai ales de nepotei? Nici nu vrea sa se gandeasca la asa ceva, astfel ca impreuna cu sotul ei Claude trebuie sa gaseasca o solutie.

Tiparul comediei franceze se pastreaza si in aceasta a doua parte si astfel avem un bonus. Dna si Dl Koffi, parintii lui Charles, au parte de o mega surpriza atunci cand vin in Franta crezand ca isi vor marita fata asa cum se cuvine. Se pare ca familiile Verneuil si Koffi sunt pline de surprize. Oare avem si o parte a treia? Sper din tot sufletul ca da, caci este mare nevoie in cinematografie de comedii reusite.

Si eu am mai vazut inca un plus. Comedia Cu ce ti-am mai gresit noi, Doamne? te face sa visezi la o calatorie in jurul lumii, din Franta pana in Israel, Algeria, China si India. Vai ce dor de duca am dupa filmul acesta…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *