Beauty

3 beneficii ale uleiului de cocos pentru piele

Arborele de cocos este originar din insulele Filipine, unde este considerat “copacul vietii” datorita proprietatilor si intrebuintarilor sale multiple. In afara de insulele Filipine, mai gasim arborele de cocos cultivat in zone cu clima tropicala: India, Indonezia, Sri Lanka, Brazilia. Uleiul de cocos poate fi folosit la gatit, in prepararea salatelor si prajiturilor, dar si …