Viata e suferinta la Teatrul Nottara

Viata e suferinta, dar Teatrul Nottara prea greu este incercat in ultima vreme.

Dupa ce a ramas fara sediu si a sarbatorit Craciunul, altfel  la sediul Arcub din Str. Batistei, Teatrul Nottara a pierdut un mare actor. George Alexandru s-a stins din viata la numai 58 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 

L-am vazut ultima data pe scena in spectacolul “Viata e suferinta”, in cadrul FESTin pe Bulevard. Spectacolul “Viata e suferinta” este o comedie de bulevard in regia lui Vlad Massaci, dupa un text de Oliver Bukowski. O comedie plina de cinism neindurator si de umor negru, in care George Alexandru si-a jucat rolul cu maiestrie si ne-a transpus intr-o lume cruda, plina de rautate si ranchiuna.

Mi-a placut spectacolul, insa nu am apucat sa va povestesc atunci pe blog despre el. Am fost prinsa cu “n” alte lucruri si recunosc ca m-am gandit si la faptul ca despre un spectacol de teatru pot scrie mai tarziu, pentru ca spectacolul se va juca multa vreme pe scena. Acum este tardiv, actorul a apucat sa joace doar 5 reprezentatii ale ultimei sale premiere “Viata e suferinta”. Si pentru ca tot este un inceput de an, imi promit mie ca de acum am sa scriu la timp despre fiecare spectacol de teatru pe care il vad. Pentru ca viata este scurta si fiecare lucru trebuie trait la timpul lui.

Si daca tot am ajuns aici, mai este ceva despre care nu am reusit sa va povestesc.

Craciunul, altfel petrecut alaturi de Teatrul Nottara m-a facut sa realizez cat de importante sunt traditiile unui neam, radacinile unei familii si sufletul unei persoane. Cat de important este pentru un popor sa-si pastreze valorile si cat de important este pentru echipa Teatrului Nottara sa reuseasca sa-si consolideze si pastreze sediul din Magheru nr. 20.

 

Craciunul, altfel m-a purtat inapoi in copilarie, atunci cand ascultam colinde, dar si mergeam alaturi de copiii din bloc sa colindam pe la vecini. Spectacolul a reusit sa ma deconecteze si m-a ajutat sa intru in atmosfera magica a Craciunului.

Sper ca in acest an 2016 Teatrul Nottara sa-si regaseasca echilibrul si puterea, sa se reinventeze si sa revina curand in cladirea de pe Magheru nr.20. #SprijinitiTeatrulNottara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *