Tata in razboi cu… tata

Tata in razboi cu… tata

Suna cel putin ciudat titlul acestui film si ti se pare o tampenie, nu-i asa? Ei bine, nu este.

Este o comedie simpatica, la care vei rade copios, iar la final sper eu ca vei pleca acasa si cu niste invataminte, cum ar fi: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

 

Cred ca sunt putini oamenii nascuti pentru a fi cu adevarat parinti. Calmi si intelegatori, grijulii si protectori, implicati in cresterea si educatia copilului, buni, iubitori si dedicati complet familiei.

Un astfel de parinte este Brad (Will Ferrell). Desi un accident din tinerete nu ii da posibilitatea sa faca copii, Brad incearca din rasputeri sa fie cat mai apropiat de copiii sai vitregi si sa le intre in gratii. Brad, Sara si cei doi prichindei sunt o familie tare dragalasa. Dar aparitia brusca a tatalui natural al copiilor le da complet viata peste cap. Dusty (Mark Wahlberg), tatal natural al copiilor, este un rebel pasionat de muzica rock si motoare. Este cool, frumusel, puternic, are atitudine, iar Brad se simte inferior in fata acestuia. Incearca sa se controleze si sa dea dovada de intelegere, insa Dusty stie cum sa se joace cu mintea lui.

Tata in razboi cu… tata

O comedie traznita, usor previzibila (mai ales daca vezi trailer-ul) si totusi finalul este extrem de reusit. Will Ferrell si Mark Wahlberg sunt amuzanti si impreuna contruiesc o poveste frumoasa,  iar copiii sunt doua minunatii pline de energie si talent, care iti castiga sufletul pe loc. Linda Cardellini mi s-a parut putin rupta de poveste, fara nicio putere, deloc expresiva, dar pana la urma filmul este despre cei doi tati, nu despre mama sau despre familie.

 

Tata in razboi cu… tata

Regia: Sean Anders

Distributia: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Hannibal Buress

Filmul Tata in razboi cu… tata/Daddy’s home are premiera in Romania pe 8 ianuarie si este distribuit in cinematografe de Ro Image 2000.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *