Caminul de vis

S-au intalnit intr-o excursie organizata si au descoperit ca au foarte multe lucruri in comun. Adora sa calatoreasca, sa adune amintiri frumoase si numeroase fotografii, iubesc ciocolata si jocurile. Povestind diverse intamplari pe parcursul excursiei, au realizat ca au absolvit acelasi liceu. Cum de nu s-au cunoscut atunci? Probabil ca nu a fost momentul potrivit.

Dupa acea excursie, au iesit la o prajitura si soarele i-a incalzit pe acea terasa o dupa-amiaza intreaga. Apoi s-au intalnit la un spectacol de teatru, un film, o cafea… iar intr-o dimineata si-au sunat doi prieteni apropiati si i-au chemat direct la Starea Civila sa le fie martori.

Visau sa-si construiasca impreuna o casuta spatioasa si cocheta langa Bucuresti si isi doreau sa aiba doi copii isteti si zapaciti care sa le semene. Munceau mult, fiecare, pentru a-si realiza acest vis. Dar, cu toate acestea, seara cand se intalneau acasa isi zambeau atat de cald incat pe loc uitau de tot greul si tot stresul de peste zi. Si azi asa, maine asa, pana intr-o buna zi cand si-au cumparat terenul mult dorit si si-au ridicat casuta mult visata.

Cand au proiectat visul nu s-au gandit la cat de multe lucruri va implica acesta. Au realizat in timp de cate resurse este nevoie pentru visul lor. Asa era si normal, doar amandoi erau ‘betonisti’ = nascuti si crescuti la bloc, intre patru pereti, fara vacante la bunici la tara. Dar s-au descurcat. Erau fericiti si impliniti. El si-a dorit piscina, ea si-a dorit o gradina micuta cu flori. Pe parcurs, lucrurile s-au schimbat. Vara, ea statea in piscina si citea, iar el avea grija de florile din gradina.

Pe strada lor era mereu curat, asta le-a placut cel mai mult cand au ales locatia. Undeva in apropiere aveau si un spatiu verde imens, care era mereu ingrijit si le era tare drag sa iasa impreuna la plimbare, sub lumina lunii albastre. In plimbarile lor, si-au cunoscut vecinii si au stat mult la povesti despre una, despre alta, dar si despre serviciile de vidanjare in Ilfov. S-a format o micuta comunicate, toata lumea era incantat de cat de frumos si ingrijit este cartierul lor. Ba chiar, s-au gandit sa le multumeasca celor care se presteaza aceste servicii si au organizat un cocktail la care i-au invitat pe “vidanjori”.

S-au bucurat si invitatii, s-au bucurat si ei, si au petrecut pana in zori de zi. Vazand “vidanjorii” ca serviciile prestate de ei sunt apreciate, s-au simtit motivati si au lucrat cu si mai mult spor. Cand mergi in vizita la ei te simti de parca esti in alta lume, undeva in Vest sau chiar in Nord. Totul este curaj, ingrijit, primitor. Vidanjari-desfundari-salubritate.ro au grija ca ei sa nu se confrunte cu praful, cu mizeriile aduse de vant sau purtate de animale. Pentru ca ei stiu ca sanatatea este cel mai de pret bun al omului si trebuie sa avem grija de sanatatea noastra.

Cum sa nu faci si sa cresti copii isteti si zapaciti, dragalasi si fericiti, intr-un asemenea mediu placut? Cei doi tineri si-au implinit complet visul, sunt niste parinti fericiti si echilibrati, bucurosi ca si-au gasit caminul de vis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *