Ursus Escape Room – The Codex

In camera de evadare Ursus, de la The Codex (Str. Traian nr.109) am trait momente.cool si nu am lasat pe nimeni in urma. Doar acesta este sloganul nostru: Nu lasam pe nimeni in urma. Si acum serios, de ce am face asta cand suntem prieteni si ne distram mai bine in echipa completa!?

Echipa a fost formata din Emil Calinescu, Daniela Bojinca si subsemnata. Iar povestea suna cam asa:

Se facea ca urma sa iesim la o bere cu Lucian, doar ca el a ramas blocat in birou si acum ne cere ajutorul pentru a reusi sa evadeze. Bineinteles ca mergem sa-l ajutam, doar nu putem sa bem berea fara el. Numai ca… nimerim intr-un alt birou, foarte asemanator cu biroul lui, si ne blocam si noi acolo. Pentru ca este vineri seara, riscam sa ne petrecem weekendul incuiati intr-un birou. Asadar, trebuie sa colaboram cu Lucian, atat cat putem, caci sa nu uitam sa suntem blocati in camere separate, si sa reusim sa iesim cu totii. La bere, asa cum era planul initial.

Ca la (aproape) orice camera de evadare, am avut la dispozitie o ora sa evadam si sa ne savuram apoi berea rece. Si ce credeti? Am evadat!! In aproximativ 40 de minute.

Ursus Escape Room este o camera usoara, cu puzzle-uri logice si liniare, cu muzica, culori si bere, iar daca cumva te blochezi poti cere un indiciu. Indiciu care vine personalizat, fix pe ceea ce are nevoie echipa ta in momentul respectiv. Nu este nimic standard si este mai bine asa.

Ursus Escape Room este un joc conceput special pentru pasionatii de bere, fie ei incepatori in ale evadarilor, fie avand ceva experienta. Iar cum eu sunt o mare iubitoare de bere, precum si de tot felul de puzzle-uri, nu puteam sa ratez aceasta camera frumoasa.

Legenda Ursus Escape Room spune ca dupa ce evadezi trebuie sa savurezi o bere rece impreuna cu echipa, drept rasplata pentru reusita voastra. Va fi cea mai buna bere pe care ai baut-o vreodata! A beer to remember. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *