Jumanji: Aventura in jungla

Jumanji: Aventura in jungla (Jumanji: Welcome to the Jungle)

Regia: Jake Kasdan

Cu: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert

Distribuit in cinematografe din 29 decembrie de InterComFilm Distribution.

Jumanji: Aventura in jungla

O aventura captivanta in inima junglei se dezlantuie pe marile ecrane in noul film Jumanji. Patru prieteni tineri, total diferiti in gandire si total diferiti ca fire, sunt “prinsi in detentie” impreuna. Insa ceea ce nu stiu ei este ca aceasta detentie curand se va transforma in aventura vietii lor. Cei patru prieteni gasesc un joc interesant pe o consola veche. Este vorba de jocul Jumanji, cel care ii va transporta intr-o alta lume in postura personajelor alese.

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart si Karen Gillan se potrivesc impecabil in rolul personajelor Jumanji, din punctul meu de vedere, si fac aceasta aventura sa fie de-a dreptul savuroasa. Am ras cu lacrimi la acest film, desi nu ma asteptam. Pot spune ca este mult mai bun decat primul film Jumanji aparut in 1995, cu Robin Williams si Kirsten Dunst in distributie, film pe care trebuie sa recunosc ca l-am vazut si revazut de cateva ori si m-a fascinat de fiecare data.  

In aceasta noua si proaspata aventura in jungla, patru prieteni sunt aruncati fara voia lor in jocul Jumanji, unde trebuie sa isi foloseasca toate puterile pentru a nu ramane blocati. Pe parcursul aventurii, adolescentii trebuie sa comunice si sa se inteleaga unul pe celalalt,  sa se autodepaseasca si sa se ajute intre ei. Doar astfel se poate construi o adevarata relatie de prietenie si de incredere intre ei si se pot salva din jungla Jumanji. In lucru pe care ar trebui sa-l invatam din acet film si sa-l folosim in viata noastra de zi cu zi. 

Dwayne Johnson este absolut fabulous, m-a surprins placut. El interpreteaza rolul unui pusti tocilar si timid, care isi petrece majoritatea timpului liber jucand jocuri video. Este captivant modul in care acesta reuseste sa intre in pielea personajului sau si sa duca jocul  (si rolul) la bun sfarsit.

Jumanji: Aventura in jungla este in film fascinant, care te va captiva indiferent de varsta. Mie mi-a placut mult, iar cadrele cu jungla sunt senzationale. Jumanji: Welcome to the Jungle este un film ambitios care preia o idee de acum mai bine de 20 de ani si cu multa imaginatie construieste o noua poveste colorata si energica. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *