Pentru toti banii din lume

Pentru toti banii din lume (All the money in the world)

Regia: Ridley Scott

Cu: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer

Distribuit de Vertical Entertainment

Getty senior este fondatorul imperiului Getty, un miliardar care si-a cladit singur drumul in viata, cu multe sacrificii. Intr-o zi, intr-o lume insetata de bani si putere, nepotul sau Paul este rapit. Cei care il tin prizonier pe baiat vor sa stoarca de la bunicul sau o suma impresionanta de bani.
Singura sansa a mamei sale -Gail- pentru a-si recupera in viata baiatul este de a-l convinge pe socrul ei sa-i dea aceasta suma uriasa de bani.  Insa ce credeti? Miliardarul refuza. Eu am fost foarte impresionata de refuzul lui, desi stiam acest amanunt din trailer si eram constienta de firul actiunii din titlul filmului. Recunosc ca am fost surprisa si impresionata… cum poate un om sa gandeasca in favoarea banilor fata de propria familie? Nu pot sa inteleg cum.
In timp ce Paul era tinut prizioner, Gail se straduieste din rasputeri sa faca rost de acesti bani. O mama intotdeauna ar face orice pentru copii ei, doar sa-i vada liberi si fericiti.
In mod surprinzator, Gail se asociaza cu Chase (Mark Wahlberg), omul de baza al batranului Getty, angajat chiar de acesta pentru a afla firul rapirii, dar si pentru a negocia rascumpararea nepotului sau, nefiind dispus sa ofere suma fabuloasa ceruta de rapitori.

Pentru toti banii din lume

All the money in the world este un film inspirat din fapte reale, chiar din viata miliardarului J. Paul Getty: rapirea unuia dintre nepotii sai.
Un film exceptional despre familie si putere, despre fericire si libertate, despre viata si moarte, despre iubire si bani. Oare banii ne aduc fericirea? Sau poate… banii ne aduc libertatea? Cred ca mai degraba banii ne fura libertatea, si mintea, si dragostea celor din jur. Sunt mai importanti banii decat familia? Muncim pentru bani, dar oare… traim pentru bani sau doar producem bani pentru a trai frumos?

“All the money in the world” este un film care ne demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca orice alegere facem in aceasta viata are impact atat asupra noastra, cat si a celor din jurul nostru. Este un film care patrunde adanc in mintea si sufletul spectatorului, care rascoleste si emotioneaza. Michelle Williams (Gail) este principala responsabila pentru emotii, insa si Christopher Plummer (J. Paul Getty) te face sa tresari.

Pentru toti banii din lume trebuie sa vezi acest film. Este chiar de maine la cinema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *