The Star (Primul Craciun)

The Star (Primul Craciun)

Regia: Timothy Reckart

Scenariul: Carlos Kotkin

Dupa o poveste de Simon Moore si Carlos Kotkin

The star este o animatie simpatica, ideala pentru a petrece timp cu cei mici in sala de cinema. Filmul urmareste aventurile simpaticului magarus Bo., dar si a prietenilor sai, si spune o frumoasa poveste despre prietenie, curaj si devotament.

Magarusul Bo. viseaza la o viata “celebra”, la plimbari cu caleasca regala, departe de moara din sat unde este zilnic muncit din greu. Intr-o buna zi, asa cum doar in basme se poate intampla, reuseste sa scape de la moara si porneste in aventura vietii sale cu un plan bine intiparit in mintea lui. Dar, cum ne surprinde de obicei viata reala, drumul are mai multe directii si niciodata nu stii unde vei ajunge.

Asa se intampla si cu simpaticul nostru prieten, care o intalneste in calatoria sa pe Mari si pe care o indrageste pe loc. Imediat ce afla ca Maria este in pericol, Bo. sare in ajutorul ei, chiar daca acest lucru inseamna sa isi amane visul.

In echipa de salvare se mai alatura si o oaie dragalasa Ruth, dar si Dave, un porumbel cu aspiratii mari. Pe parcursul calatoriei vom face cunostinta cu 3 camile extrem de amuzante, dar si cu 2 caini pe cat de fiorosi, pe atat de tantalai. Echipa isi asculta instinctul si urmeaza noua stea stralucitoare de pe cer, fiind convinsi ca acesta este destinul lor si lumina care ii va calauzi in salvarea Mariei. Astfel, micutii eroi devin martorii primului Craciun, dar si cei care au salvat Craciunul, trecand prin numeroase peripetii, unele mai amuzante, altele mai emotionante, dar deopotriva importante.

The star este o poveste educativa pentru copii care relateaza intr-un alt mod semnificatia Craciunului. Avem o altfel de poveste a nasterii lui Iisus, dintr-o alta perspectiva, aceea spusa de animalele care au luat parte la aceasta minune.

 

The Star (Primul Craciun) este distribuit in cinematografe de InterComFilm.

Nominalizata la Globurile de Aur pentru coloana sonora interpretata de Mariah Carey, animatia va rula in format 2D si dublata in limba romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *