Supravietuind pe mare

Supravietuind pe mare (Adrift)

Distributie: Shailene Woodley (Tami Oldham), Sam Claflin (Richard Sharp)

Regia: Baltasar Kormákur (Everest, The Deep s.a.)

Scenariul: Aaron Kandell, Jordan Kandell, David Branson Smith, Tami Ashcraft

Distribuit de Vertical Entertainment.

Dupa cartea “Red Sky in Mourning: The True Story of a Woman’s Courage and Survival at Sea”, de Tami Oldham Ashcraft si Susea McGearhart

Supravietuind pe mare (Adrift)

Filmul “Supravietuind pe mare” este o drama romantica inspirata din fapte reale, care m-a coplesit si care imi va ramane multa vreme in minte si in suflet. O poveste emotionanta despre curaj si putere, despre dragoste adevarata si devotament, dar mai ales despre supravietuire in cele mai vitrege conditii. Adevarata Tami avea doar 24 de ani cand a supravietuit 41 de zile pe mare, in deriva si doar el, Richard, a fost acolo si a ajutat-o sa ramana in viata. Morala: iubirea invinge peste tot si toate. Dragostea adevarata este cea care ne tine in viata atunci cand ne confruntam cu situatii extreme. Dragostea adevarata este aceea care nu ne ingenuncheaza, ba dimpotriva dragostea adevarata este aceea care ne ridica in picioare, indiferent cat de greu ne-ar fi. Dragostea adevarata este cea care ne da puterea sa mergem mai departe, sa luptam, sa supravietuim, uneori poate doar pentru a spune povestea mai departe. Adevarata Tami a supravietuit unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie cu ajutorul iubirii adevarate. Aproape incredibil. “Nu m-am mai indragostit niciodata”, declara Tami Oldham. Si, desi este o drama, suspinam si visam si noi fetele la o dragoste asa minunata ca a lor.

Shailene Woodley este foarte expresiva si reuseste sa impresioneze publicul prin jocul ei actoricesc. Am mers la cinema sa-l vad pe Sam Claflin, dar efectiv toate privirile si emotiile le-a “furat” Shailene Woodley, chiar m-a surprins placut.

Povestea filmului Adrift balanseaza intre prezent si trecut, intre drama supravietuirii pe mare si frumoasa dragoste pe care cei doi indragostiti au trait-o in Tahiti. Cu toate acestea, povestea o sa va dea peste cap fix in ultimul sfert de ora.

Doi tineri frumosi si liberi viseaza sa strabata lumea impreuna. Soarta le este insa potrivnica si, in drumul lor catre San Diego, California, se trezesc aruncati in mijlocul unei furtuni grandioase. Mai multe nu vreau sa va povestesc, va las sa traiti si voi emotii puternice alaturi de Tami si Richard in mijlocul oceanului. Trebuie sa recunosc ca nu cunosteam povestea lor si poate si acesta a fost motivul pentru care am trait atat de intens povestea. Ceea ce va recomand si voua. Vizionare placuta! (Si… va astept emotiile aici, daca vreti sa mi le impartasiti dupa ce vedeti filmul.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *